Vermogensbeheer

Jaar ervaring

Tevreden cliënten

Euro beheerd vermogen

Beleggen vanaf €

Groei van uw vermogen begint met het vermijden van verliezen

Heeft u al nagedacht over uw financiële toekomst? Met de huidige negatieve spaarrente, de hoge inflatie en belastingdruk is het verstandig stil te staan bij de mogelijkheden om uw vermogen op de lange termijn te laten groeien. Wij bij Ostrica helpen u hier graag bij!

Ostrica is een Nederlandse vermogensbeheerder met meer dan 25 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het verantwoord laten groeien van uw vermogen waarbij wij gebruik maken van ons “inhouse” ontwikkeld beschermingsmechanisme die bij koersdalingen het waardeverlies beperkt.

Mens-
Machine
concept

Wij baseren onze beleggingsstrategieën op door data gedreven kwantitatieve modellen. Door middel van deze modellen kunnen wij uw portefeuille voortdurend optimaliseren, binnen de marges die u comfortabel vindt.

Vermogens
beheer met
minder
risico

Onze beleggingsstrategie is erop gericht rendementen te behalen met de helft van het marktrisico. We beleggen uw vermogen in verschillende profielen om uw risico te spreiden. Met behulp van onze kwantitatieve modellen kunnen wij daarnaast aantoonbaar bescherming bieden als de beurzen tegenvallen.

Optimaal
rendement

Ons doel is om optimaal rendement te behalen. Onze beleggingsstrategieën zijn er dan ook op gericht verliezen te beperken en bieden bescherming tegen schommelingen op de beurs.
Meer weten over Ostrica en haar unieke belegging filosofie of een vrijblijvende afspraak maken?

 

Delen:

TwitterFacebookLinkedInEmail

Translate »