Ostrica dé vermogensbeheerder van Nederland

Bent u op zoek naar een manier om uw vermogen te laten groeien? Dat doet u niet zomaar bij iemand, dat begrijpen wij bij Ostrica als geen ander. Met meer dan 25 jaar ervaring bewijst Ostrica zich al jaren als dé vermogensbeheerder van Nederland. Onze fondsen presteren zelfs in tijden van economische tegenslag ver boven gemiddeld. Ook het afgelopen jaar heeft onze actieve beleggingsstrategie zijn vruchten afgeworpen en zijn onze resultaten stabieler dan die van andere spelers op de markt. 

Hoe ziet vermogensbeheer eruit bij Ostrica?

Wanneer u kiest voor vermogensbeheer bij Ostrica profiteert u van onze expertise en jarenlange ervaring in beleggen. Laat uw vermogen groeien zonder dat het ú moeite kost; wij ontzorgen u namelijk volledig. U kunt uw vermogen investeren bij ons vanaf 250.000 euro.

Onze beleggingsstrategie

Wij onderscheiden ons van andere Nederlandse vermogensbeheerders, door onze focus op groei met een beperking van neerwaartse risico’s. Ons beleggingsproces is dan ook uniek. Met behulp van onze ervaren beleggingsexperts en onze eigen ontwikkelde kwantitatieve modellen combineren wij mens en machine met als doel consistent betere rendementen. Onze doordachte beschermingsstrategie draagt hier aan bij door bij koersdalingen het waardeverlies te beperken. Daarnaast beleggen wij uw vermogen over de hele breedte van de markt. Hierdoor spreiden wij het risico voor u en vergroten daarmee de kans op rendement. Deze methode zorgt ervoor dat Ostrica al 25 jaar structureel goede resultaten behaalt als Nederlandse vermogensbeheerder.

Waarom relaties bij Ostrica beleggen

 

  • Al 25 jaar dé vermogensbeheerder van Nederland
  • Voortdurende actieve beleggingsstrategie
  • Met onze expertise ontzorgen wij u volledig
  • Onze cliënten beoordelen ons met een 9.3

Welk rendement biedt beleggen bij Ostrica?

Door onze actieve beleggingsstrategie optimaliseren wij uw portfolio voortdurend. Beleggen doet u voor de lange termijn. Wij specialiseren ons in beleggen met een zo goed mogelijk rendement tegen een aanvaardbaar risico. Dit betekent dat wij met onze strategie gemiddeld 85% van de opwaartse markt meenemen, terwijl wij bij volatiliteit de neerwaartse bewegingen dempen met 50%. 

Uw rendement is natuurlijk afhankelijk van uw risicoprofiel. Dit profiel wordt volledig gepersonaliseerd op uw financiële situatie en uw vermogensdoelstellingen. Maar of u nu voor een defensief of offensief profiel kiest, wij zorgen ervoor dat er bij een neerwaartse markt tot minder dan 50% verlies wordt gemaakt. Hiermee onderscheiden wij ons tot andere vermogensbeheerders in Nederland.  

Start vandaag nog met vermogensbeheer bij Ostrica

Bent u benieuwd of beleggen bij Ostrica aansluit bij uw financiële situatie en beleggingsdoelen? Neem vandaag nog contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Translate »